NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

NOKA Produkter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

NOKA-produktene utmerker seg først og fremst ved å være fleksible, velsmakende, effektive – og produkter du trygt kan velge.
Som alternativ til en klassisk alt-eller-ingenting kur som normale pulverkurer, er NOKA-kuren en smart måltidserstatning som gir deg mange forskjellige muligheter for variasjon i slankekuren din. Dette betyr det at du kan planlegge og sette sammen slankekuren din, slik at den passer til nettopp deg og din hverdag – samtidig som du kan oppnå store vekttap. Det kan for eksempel hende at du ønsker å følge slankekuren din til frokost og middag, men fortsatt spise lunsj med kollegene dine? Eller du vil kanskje skjære ned på kaloriene til lunsj? Med produktene fra NOKA kan du få en skikkelig god metthetsfølelse, og derfor en mye større mulighet for å holde vekten din slik du ønsker.

Produktene fra NOKA er velsmakende, og det gjør at du ikke blir lei av å være på kur – hvilket jo også er noe av det aller viktigste. Med NOKA kan du både få ferdigretter, milkshakes, crisp-barer og velsmakende NOKA konfektbarer – alle sammen i flere forskjellige varianter.

Med NOKA-slankekuren planlegger og setter du selv sammen kuren din akkurat som du vil. Dette hjelper deg med å oppnå et effektivt vekttap på dine egne vilkår, og uten at du skal gå på kompromiss med deg selv og din hverdag. De fleste av oss har nok dårlige erfaringer med slankekurer og vekttap, men med NOKA er det litt enklere å holde motivasjonen på topp, ettersom det er du som bestemmer. NOKA tilbyr 15 forskjellige måltider, som gir deg så mange forskjellige muligheter til å variere kuren din at det er enklere å holde motivasjonen oppe. Motivasjonen er nå engang det som driver verket, og derfor er NOKA en mer effektiv slankekur enn de fleste andre pulverkurer.

Når du er på en LCD-diett (Low Calorie Diet, som det heter på engelsk), er det viktig at du forholder deg til om kuren oppfyller de spesielle kravene til næringsinnhold og spesielle forhold for sammensetning (slik at du får de riktige mineralene og vitaminene selv om du får i deg færre kalorier).
I EU kan alle LCD-produkter selges uten resept, hvis de bare er betegnet som "måltidserstatter" – og det er nettopp det NOKA er. Det betyr i praksis at produktene inneholder minimum 200 kalorier per måltid – slik at du fortsatt får den energien og metthetsfølelsen du trenger. En mye hardere og strengere form for slankeprodukter er produkter av VLCD-typen (Very Low Calorie Diet).
Disse spesielle kurproduktene er beregnet utelukkende for svært overvektige personer med en BMI på over 30, og bør kun tas under tøff medisinsk kontroll. De spesielle VLCD-diettene kan ikke brukes som "måltidserstattere" i kombinasjon med annen mat – men nettopp dette er fordelen ved NOKA; Du kan blande produktene med andre typer mat, og selv bestemme når du vil spare på kaloriene.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader