NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Deo Spray & Roll-On

Hos Pureviva.no har vi et stort utvalg av deodoranter både som roll-on og spray. Deodoranter kan forebygge og fjerne sjenerende lukt og flekker, og er noe så og si alle bruker i hverdagen.

Les mer her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvorfor deodorant?

Hos Pureviva.no har vi et stort utvalg av forskjellige deodoranter og svettehemmende midler.
Så og si alle benytter seg av en eller annen form for deodorant mot svette. Men mange glemmer at det er en forskjell på om hvorvidt det er svettelukten du vil ha vekk, eller om det er selve svetten som skal fjernes.

Det er sunt for kroppen å svette, men overdreven svette kan føre til ubehag og ubekvemme situasjoner. Svette i seg selv lukter egentlig ikke. Det er de bakteriene som f.eks. sitter i armhulen, som får deg til å lukte. Mange opplever derfor også at det er en stor forskjell på hvor kraftig svettelukten er. Svettelukten etter trening er sjelden like kraftig som ved dårlig hygiene.

Det finnes et utall forskjellige dufter og virkninger i deodoranter nå til dags, derfor finnes masser av varianter du kan velge i her på Pureviva.no. Du må selv finne ut om det svært viktig for deg at du har en økologisk deodorant, en deodorant uten aluminium, eller om du bare vil ha en deo-spray som gir deg muligheten til å friske opp når du er på farten.

Om du er allergisk mot parfyme, eller bare vil unngå det, kan du også finne parfymefrie deodoranter på Pureviva.no.

Dette er også grunnen til at det finnes så mange forskjellige typer deodoranter. Hos Pureviva.no har vi et stort utvalg av antiperspiranter laget med aluminium, som hjelper med å stenge igjen svettekjertlene så du forblir tørr i armhulene.

Men det er viktig å poengtere at selve svettelukten fortsatt kan forekomme om du ikke passer på din personlige hygiene.

Aluminium deodorant

Hvorvidt det skal være aluminium i nåtidens deodoranter er et svært omdiskutert emne. Dette skyldes at noen forskere mener det ikke er sunt for kroppen å få lagt på et lag med aluminium, selv om kroppen har bruk for det i sin naturlige vekst.

I Norge har det dog ikke vært mye snakk rundt aluminium i deodoranter. Derfor inneholder de fleste deodoranter fortsatt aluminium, ettersom dette er den mest effektive måten for å forhindre sjenerende svetteflekker.

Krystalldeodorant

Krystalldeodoranter består av alun, som egentlig står for aluminiumsulfat. Derfor skal du som ønsker å unngå aluminium i deodoranten, også holde deg unna krystalldeodoranter.

Roll-on deodorant

Det finnes utallige forskjellige typer av roll-on deodoranter. Det er fra helt alminnelige roll-on, til roll-on uten aluminium. Det store utvalget av forskjellige roll-on gir deg mulighet til å velge helt nøyaktig den typen roll-on du gjerne vil ha.

Hvis du har store problemer med at du svetter mye under armene, er en av mulighetene at du benytter deg av en deodorant med aluminium, ettersom de gir deg den beste muligheten for å lukke svetteporene under armene dine. Ellers skal du velge en desidert deodorant med anti-perspirant. Om du velger en deodorant uten aluminiumklorid, er dekningsgraden av svetteproblemet ditt ikke like sterkt som ved en anti-perspirant deodorant.

Aluminiumsfri deodorant

Dette er for deg som gjerne vil ha en deodorant som ikke påvirker kroppen din. En deodorant uten aluminium har ikke samme svettehemmende effekt, men den kan allikevel hjelpe med å fjerne lukten av svette.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader