NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Matvarer

Matvarer Hos Pureviva:


Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av forskjellige spennende matvarer.

Vi ønsker å oppfylle alles behov, derfor har vi både glutenfrie produkter, melkefrie produkter, sukkerfrie produkter og økologiske produkter i vårt sortiment. Utover det vil du blant annet også finne drikkevarer, matvarer, krydder, snacks, godteri, og mye mye mer.

Vi setter også fokus på sunnhet og helse, og i vår helseblogg kan du finne en masse spennende oppskrifter du kan benytte deg av. De fleste av ingrediensene vil du finne her hos Pureviva. Vi kjenner jo alle det store spørsmålet "hva skal vi ha til middag i dag?" Men fortvil ikke – Pureviva hjelper deg gjerne med noen gode idéer.

Dessuten setter vi på Pureviva stor ære i å være først ute med nye trenger og varer. Du finner bl.a. et stort utvalg av Low Carb High Fat produkter under vår kategori LCHF.

Det er gjennom maten vi får i oss energien, vitaminene og mineralene som er nødvendige for kroppen. Derfor er det også viktig å ha et sunt og variert kostholt, men det er ikke dermed sagt at man ikke kan få litt godteri og snacks – for hvem kan vel la være? Men husk å alltid ha kontroll over hva du putter i deg.

Størstedelen av produktene våre er økologiske – så skjem bort deg selv med de fantastiske matvarene du finner ovenfor.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader