NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Vekttrening

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Vekttrening er en fast del av treningsrepertoiret på de fleste treningssentere, men etterhvert har vekttrening også blitt populært som del av en utfordrende hjemmetrening. Å løfte vekter eller på en annen måte bruke vekttrening i treningen sin har alltid vært populært - vekttrening er nemlig en enormt effektiv treningsform. Med vekttrening kan du øke styrken din og oppnå synlige resultater på kroppen. Uansett om du drømmer om større overarmer, strammere lår eller fastere magemuskler, er vekttrening en fantastisk måte å trene på. Og det behøver ikke å være en hard eller krevende trening du kaster deg over - har du vært rammet av en skade, kan du med skånsom vekttrening langsomt få styrken tilbake i de utsatte områdene.

På Pureviva finner du et bredt spekter av treningsredskaper som er rettet mot deg som ønsker å komme i gang med vekttrening. Våre eksperter har valgt ut de beste redskapene til vekttrening på markedet og derfor kan vi blant annet tilby håndmanualer av merket Jordan Neopren. Håndmanualene finnes i flere forskjellige vektklasser, og med vekt på 0,5 kg som de letteste og 5 kg som de tyngste er det noe for ethvert nivå innen vekttrening. Du kan også velge å innføre en bodybar av merket Jordan Fitbar i vekttreningen din. Vekttrening med en bodybar hjelper deg med å tilføre vekt i treningen din, slik at du kan utfordre deg selv enda mer.

Vekttrening er vanlig å drive med på det lokale treningssenteret. Men vekttrening er også en perfekt form for trening om du ønsker å trene hjemme, eller har vanskeligheter med å finne tid til å trene på treningssenteret. Med Purevivas utstyr har du mulighet til selv å planlegge hjemmetreningen din, og drive med vekttrening akkurat når det passer deg. Uavhengig om du drømmer om å øke styrken din, stramme opp kroppen eller kanskje øke din egen muskelmasse, vil du oppleve at vekttrening er perfekt for en effektiv og merkbar trening.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader