NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Balanse/Stabilitet

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Den ideelle treningen består av både kondisjonstrening, styrketrening og balansetrening. Hver for seg bidrar de nemlig til en sterk og balansert kroppsholdning, og spesielt balansetreningen sørger for at du kan forhindre skader som setter en stopper for de sunne vanene. Det er derfor mange gevinster å hente fra å kombinere styrke, kondisjon og balanse som en treenighet.

På Pureviva finner du et bredt utvalg av treningsutstyr som er rettet mot balanse- og stabilitetstrening. Vi vet hvor viktig det er å fokusere på nettopp dette, og våre eksperter har derfor valgt ut det beste utstyret slik at du kan fokusere på nettopp de elementene i hjemmetreningen din. Med et balansebrett kan du for eksempel styrke leddene i anklene, en Thera-Band FLEXBAR hjelper deg å styrke stabiliteten i hender og håndledd, og en TOGU Dynair bringer deg nærmere den ultimate stabiliteten i ryggen.
Med en god balanse og stabilitet kan du forbedre de sportslige prestasjonene dine, og slik bevare motivasjonen. Prioriter balansetreningen med Purevivas brede utvalg av treningsredskaper!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader