NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Treningsutstyr

  Du kjenner garantert til det. Etter en lang periode med de samme treningsøvelsene om og om igjen, er det vanskelig å bevare motivasjonen og vanskelig å gi deg selv den nødvendige utfordringen. Men det finnes en løsning om du er lei av treningen din. På Pureviva finner du masse forskjellig treningsutstyr som ikke bare gjør det morsomt å trene, men som også sørger for at du trener på den korrekte måten, slik at du oppnår det du drømmer om. Treningsutstyr har gjennom de seneste årene gjennomgått en enorm utvikling, og derfor er treningsutstyret mye mer enn bare en håndmanual. Vi tilbyr et bredt spekter av treningsutstyr, som kan gjøre treningen din enda mer effektiv og utfordrende, slik at du kan fokusere på å styrke kroppen din på den best mulige måten.

  Klikk deg rundt mellom gymballer, pilatesballer, medisinballer, massasjeballer, håndtreningsballer, strikker, håndmanualer og matter, og finn dine favoritter. Alt er valgt ut av Purevivas eksperter og representerer det beste treningsutstyret du kan finne på markedet akkurat nå. Vi har gjort alt for at du enkelt og raskt kan komme i gang med å trene opp kroppen og optimere kroppens styrke med profesjonelt, holdbart og effektivt treningsutstyr.

  Treningsutstyr er ikke bare rettet mot ditt lokale treningssenter. Med en travel hverdag kan det nemlig ofte være vanskelig å finne tid til en tur på treningssenteret, og derfor er treningsutstyr også løsningen for deg som har hektiske hverdager. Med treningsutstyr kan du trene hjemme akkurat når det passer deg, uten å gå på kompromiss med intensiteten. Treningsutstyr hjemme gir deg muligheten til selv å strukturere og planlegge treningen din, og på grunn av treningsutstyrets mange bruksområder, kan du variere treningen din i det uendelige. På den måten mister du ikke lysten til å gjøre noe bra for deg og kroppen din.

  Purevivas eksperter har valgt ut et bredt sortiment av treningsutstyr, som gir deg de beste betingelsene for en effektiv og utfordrende trening. På den måten kan du oppnå de synlige resultatene du drømmer om. Finn dine favoritter blant Purevivas utvalg av treningsutstyr, og begynn straks din egne effektive trening.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader