NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Pulsklokker

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Pulsklokker på Pureviva:
En pulsklokke er en fantastisk investering om du elsker å løpe eller trene kondisjon på andre måter. En grunnleggende pulsklokke holder orden på pulsen din og mengden av kalorier du forbrenner. Men de fleste nye pulsklokker har i dag enda flere smarte funksjoner for å hjelpe deg. I tillegg til å vise deg informasjon som er spennende å se på etterpå, kan en pulsklokke også være en glimrende motivasjon til din neste gåtur/joggetur/sykkeltur osv. En pulsklokke viser utviklingen din på flere måter, slik at du alltid har noen mål å jobbe mot.

På Pureviva finner du et bredt utvalg av pulsklokker fra merket Beurer. Her får du alltid en klokke av høy kvalitet. Trener du på fritiden, har du akkurat startet med kondisjonstreningen, eller ønsker du bare en pulsklokke med de grunnleggende egenskapene, så er Beurer PM26 Pulsklokke perfekt for deg. Klokken er vanntett og måler den nåværende, maksimale og minimale pulsen din. I tillegg beregner den kalori- og fettforbrenningen din. Alt i alt en bra klokke med gode egenskaper til en god pris.

Er du mer seriøs med treningen din vil du sikkert like en klokke som Beurer PM80 Pulsklokke. PM80 er spekket med funksjoner og flotte detaljer, og gir deg også et medfølgende fitnessprogram. Den kan i tillegg snakke med løpesensoren SpeedBox II. Ønsker du et brystbelte for en enda mer presis måling kan du kjøpe Beurer PM02 Tekstilbelte, som har digital transmission direkte til PM80 Pulsklokken.

Uansett om du har satt deg et nyttårsforsett om en ukentlig løpetur, eller om du er en seriøs idrettsutøver, har Pureviva en pulsklokke du kan bruke.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader