NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Treningsmatter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva enn du har kastet deg over i hjemmetreningen, yoga eller pilates, er en treningsmatte nærmest et uunnværlig treningsredskap. Med en treningsmatte er du sikret et mykt og sklisikkert underlag, slik at du kan få det beste ut av treningen din. En lang rekke treningsøvelser er mer behagelige å utføre på en treningsmatte, og en treningsmatte kan derfor gi deg en bedre opplevelse med å trene. Dette betyr ikke at trening med en treningsmatte ikke utfordrer deg eller gjør deg svett. En treningsmatte kan faktisk være et av redskapene som bringer deg nærmere drømmekroppen!

Purevivas eksperter har valgt ut en treningsmatte til ethvert behov. Her finner du derfor både en treningsmatte som egner seg til hjemmetrening og tradisjonelle fitnessøvelser, eller treningsmatter som egner seg til avslappende, men utfordrende yogaøvelser. Uavhengig av hvilken treningsmatte du velger, får du en treningsmatte av den absolutt beste kvaliteten. Treningsmattens størrelse og kvalitet gjør at du enkelt og raskt kan rulle treningsmatten din sammen og ta den med deg på farten. På denne måten er det ingen unnskyldning for ikke å holde på de sunne vanene på ferien eller jobbreisen. Hjemme kan en treningsmatte enkelt ryddes bort og kastes frem, når lysten på styrkende eller avslappende øvelser melder seg.

Man kan ikke motsi at treningsmatten for mange er det viktigste redskapet innen trening. En treningsmatte har nemlig en utmerket evne til å øke treningskomforten og gjøre det behagelig å utføre ellers utfordrende øvelser. Du kommer ikke bare til å ligge mer behagelig under treningen med en treningsmatte - en treningsmatte beskytter deg også mot eventuelle kalde underlag. Kast fram treningsmatten når du etter løpeturen ønsker å trene mage eller rygg, eller bruk treningsmatten din som underlag til strekke-øvelsene. På Pureviva finner du dessuten en lang rekke andre treningsredskaper, som håndmanualer, treningsstrikker og gymballer, som du med fordel kan bruke sammen med treningsmatten.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader