NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Sitteputer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Bli kvitt smerter i ryggen med en sittepute. Med en sittepute får du en ergonomisk korrekt pute og et treningsredskap i ett og samme produkt. På grunn av sin evne til å styrke muskulaturen rundt ryggen og stabilisere ryggvirvlene dine på en skånsom måte, er en sittepute et ordentlig godt valg om du er plaget av ømhet eller smerter i ryggen. En sterk rygg er avgjørende for en sunn og balansert kroppsholdning - Purevivas eksperter har derfor valgt ut markedets beste alternativer av sitteputer som kan forebygge og lindre smerter i ryggen. Innfør en sittepute i hverdagen din og opplev de mange gevinstene den har for kroppen din.

På Pureviva tilbyr vi en sittepute til enhver ergonomisk utfordring. Du kan velge mellom en desidert sittepute eller en sittekile, avhengig av hvilken av de to som passer til ditt behov. Tilbringer du mange timer om dagen på et kontor eller en skolebenk, opplever du kanskje at det kan resultere i plager i nakkeområdet, skuldre eller rygg. Disse plagene kan en sittepute forhindre. Den ergonomiske korrekte formen på en sittepute øker sittekomforten din, samtidig som den støtter og avlaster ryggen din. Også barna dine vil få glede av en sittepute og dens evne til å sørge for en bedre sittestilling gjennom de mange timene om dagen på skolebenken. En sittepute er spesielt velegnet for både barn og voksne.

I tillegg til å øke din egen sittekomfort, kan du med en sittepute også oppleve noen av de samme treningsmessige gevinstene som du får med en tradisjonell treningsball. Med en sittepute som ustabilt underlag kan du utfordre de innerste magemusklene dine i enda høyere grad under mageøvelsene, mens for eksempel et kne plassert på en sittepute kan optimere stabilitetstreningen din. En sittepute er et godt alternativ til de større treningsballene du også finner på Purevivas nettbutikk. Størrelsen gjør det enkelt for deg å ta med deg sitteputen på farten, slik at du kan sitte best mulig uansett hvor du befinner deg.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader