NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Gjenopptrening

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Får du en skade som setter en stopper for treningen din, handler det for deg om å gjenoppta det aktive livet på den best mulige måten. Det er altså viktig at du prioriterer gjenopptreningen din og finner den formen for gjenopptrening som passer best for deg og din skade. Purevivas eksperter har satt sammen et bredt utvalg av de beste produktene til gjenopptreningen din, som kan sørge for at du overvinner skaden din og unngår nye skader. Ta en titt på de mange produktene til gjenopptrening og bli kvitt skaden din!
På Pureviva gjør vi alt for at du ikke skal gå på kompromiss med gjenopptreningen din. Vi tilbyr derfor redskaper til enhver form for gjenopptrening. En Thera-Band FLEXBAR kan for eksempel gi deg styrken tilbake i hender, håndledd, underarmer samt skuldre, mens et vippebrett kan danne utgangspunkt for den ultimate gjenopptreningen av ankler og kneledd.

Så snart du rammes av en skade, bør du vurdere hvordan du best setter sammen gjenopptreningen. Uavhengig av hva slags omfang skaden din har, er det nemlig noen ting du kan gjøre for å forkorte skadeperioden. Desto raskere du får påbegynt gjenopptreningen din, desto raskere kan du komme i gang igjen. Er du i tvil, bør du planlegge gjenopptreningen med en lege eller en fysioterapeut.

En skade kan i noen tilfeller gjøre det vanskelig å bevare motivasjonen for å trene. I tillegg til at gjenopptreningen skal sørge for at du vender tilbake til et aktivt liv på best mulig måte, skal gjenopptreningen også hjelpe deg med å få tilbake motivasjonen. Uavhengig av hvilket nivå du er vant til å trene på, kan det føles vanskelig å ha lengre pauser eller nedtrappinger. Bevar motivasjonen ved å sette nye mål og delmål for gjenopptreningen, og gled deg over selv de minste fremskritt underveis i gjenopptreningen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader