NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Gymballer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Fantastisk gymball til treningen din! Styrk magen din, ryggen din, kroppsholdningen din og balansen din med de beste gymballene du finner på markedet akkurat nå. Du kan trene med gymballer hjemme eller på treningssenteret - uansett hvor du trener med gymballen din, er du garantert effektiv trening og synlige resultater. Treningsmulighetene med gymballer er uante, og uansett på hvilket nivå du trener kan trening med gymball gi deg den utfordringen du trenger for å bevare motivasjonen. Purevivas treningseksperter har valgt ut de beste gymballene av den beste kvaliteten, slik at du, uansett behov eller nivå, kan finne en gymball som matcher akkurat deg.

Med en gymball behøver du kun ett treningsredskap for å forbedre treningsresultatene dine. Vi tilbyr et bredt utvalg av gymballer. Du kan velge mellom gymstick gymballer, pilatesballer, medisinballer, massasjeballer og håndtreningsballer. Se også den smarte veggholderen til gymballene, som hjelper deg med å holde styr på gymballen din hjemme.

Både hjemme og i utlandet har flere og flere fått øynene opp for de mange gevinstene det er ved å trene med gymballer, og hvordan trening aldri blir en slitsom plikt når det kommer til gymballer. Stort sett alle treningsøvelsene du kjenner til fra din tradisjonelle trening, kan videreutvikles og optimeres med gymballer. Prøv for eksempel å gjøre tradisjonelle sit-ups på en gymball istedenfor på gulvet, og legg merke til hvordan du utfordrer styrken din på en helt ny måte. Med gymballer i form av vektballer kan du på samme måte utføre dine styrkeøvelser på nye og effektive måter, og oppnå fantastiske resultater for både styrken din og balansen din. Gymballer er fantastiske for deg som ønsker å trene kjernemuskulaturen din og oppnå resultater som både synes og merkes. Gi deg selv en ny utfordring og bruk forskjellige gymballer i treningen din!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader