NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Funksjonell trening

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Funksjonell trening er den ultimate treningen for deg som ønsker å få mest mulig ut av anstrengelsene dine. Du trener bevegelser som minner om de bevegelsene du foretar naturlig i hverdagen, og styrker på den måten kroppen din til å kunne klare de bevegelsene den daglig utsettes for på best mulig måte. Funksjonell trening er også et ideelt valg for deg som trener for å forbedre resultatene dine, fordi du trener spesifikke bevegelser som kan bringe deg nærmere målet ditt. Få mest mulig ut av kroppen din med funksjonell trening. Finn et bredt utvalg av treningsutstyr rettet mot denne formen for trening i Purevivas nettbutikk og test styrken din med en populær, anvendelig og gunstig treningsform.

Hoppetau, treningsstrikker og flexbarer. Det er bare et par eksempler på produkter som egner seg godt for funksjonell trening. Med dem kan du lage bevegelser hvor du aktiverer flere deler av kroppen din i én og samme bevegelse, uten å overbelaste noen muskelgrupper. Nettopp det skånsomme elementet gjør funksjonell trening ideell i forbindelse med et gjenopptrenings-program. Mange fysioterapeuter anbefaler derfor også nettopp denne formen for trening, for å få bevegeligheten tilbake til deler av kroppen som har vært rammet av skade.

Innfør funksjonell trening i treningsrutinen din om du trener med en hensikt om å bli raskere eller sterkere. Med treningen får du nemlig resultatene du drømmer om. Du trener med fokus på å optimere forskjellige bevegelser – Ikke med tanke på å styrke den enkelte muskelen. Det er det overordnede målet med den funksjonelle treningen som har begeistret mange.

På Purevivas nettbutikk har vi samlet et bredt utvalg av treningsutstyr som er rettet mot funksjonell trening. Alle produktene er anbefalt av Purevivas eksperter på grunn av deres høye kvalitet og evne til å gi deg en mer funksjonsdyktig kropp. Få mest mulig ut av kroppen din – prøv den gunstige funksjonelle treningen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader