NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Treningsstrikker

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Treningsstrikker er fantastiske treningsredskaper som kan effektivisere stort sett alle tradisjonelle treningsøvelser. Du kan trene hele kroppen ved å bruke treningsstrikker, og uansett hvilket treningsnivå du trener på, vil du kunne utfordre deg selv med treningsstrikker. Ønsker du å utvide treningsrutinene dine, gå ned i vekt, eller få slanke, sterke muskler? Så begynn med treningsstrikker i treningen din!

Purevivas eksperter anbefaler treningsstrikker...

Purevivas eksperter anbefaler treningsstrikker for deg som ønsker synlige resultater når du trener. Til tross for deres begrensede størrelse er effekten ved å trene med treningsstrikker nemlig store, og både styrken og utholdenheten din kan bli forbedret etter bare enkelte treninger med treningsstrikker.

Har du gjennomgått en skadeperiode, er treningsstrikker dessuten særdeles velegnede for å få styrken tilbake i de plagede leddene som en del av et gjenopptreningsforløp. Når du trener med treningsstrikker sørger du for en jevn motstand, noe som betyr at du konstant utfordrer deg selv - både når du strekker treningsstrikken ut og slipper strekket igjen.

På Pureviva finner du to varianter av de populære treningsstrikkene. Med Thera-Band strikken kan du selv bestemme lengden på treningsstrikken, slik at den kan brukes til treningsøvelser av enhver art. Thera-Band BodyTrainer Tube er treningsstrikker med et håndtak satt på i begge endene, som sørger for et godt grep under treningen. Begge treningsstrikkene fås naturligvis i forskjellige hardheter, slik at du kan finne den treningsstrikken som passer deg best. Kvaliteten på Purevivas treningsstrikker er på topp, så du slipper treningsstrikker som sliter eller mister motstanden sin. Alle treningsstrikkene kan strekkes ut i en lengde som tilsvarer 5 ganger sin egen lengde.

Med treningsstrikker er det ingen unnskyldning for ikke å trene. Treningsstrikker gir, med sin lille størrelse, deg nemlig muligheten til å trene hjemme, på kontoret eller på farten - alt du trenger er litt gulvplass. Med treningsstrikker i kofferten er det ingen unnskyldning til å ikke holde på de sunne vanene på ferien. Ta en titt på Purevivas treningsstrikker og opplev de mange fordelene ved å trene med treningsstrikker.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader