NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Kretsløpstrening

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Kretsløpstrening dekker den type trening du kanskje kjenner som kondisjonstrening eller utholdenhetstrening. Når du trener kretsløpstrening får du pulsen din til å stige, og det er gunstig for både hjertet ditt og lungene dine. Fordelene ved å la kretsløpstrening bli en del av mosjonen din, som er essensiell for en sunn livsstil, er mange. Kretsløpstrening gir deg det optimale utgangspunktet for en bedre kondisjon og en sunnere kropp, og beskytter deg mot en rekke livsstilsykdommer. Finn flott og effektivt utstyr til din kretsløpstrening på Purevivas nettbutikk med hjelp fra ekspertene.

Når hadde du sist et hoppetau i hendene og gav det skikkelig gass? For veldig mange er hoppetautrening noe de forbinder med barnelek i skolegården, men hoppetautrening er faktisk også kretsløpstrening. Med et hoppetau kan du trene hjemme eller på farten, og enkelt og effektivt få opp pulsen. På Purevivas nettbutikk finner du derfor hoppetau av høy kvalitet, så du kan trene kretsløpstrening med svette i pannen og et smil om leppene. Kretsløpstrening behøver nemlig ikke å være kjedelig trening.

Å trene med hoppetau er bare et eksempel på en form for kretsløpstrening. Purevivas eksperter har også valgt en kjempebra pulsklokke for deg som ønsker å utfordre deg selv litt mer i treningen. En pulsklokke kan være til hjelp for deg som ønsker å strukturere kretsløpstreningen og finne det optimale treningsnivået. Styrk kretsløpstreningen din med en pulsklokke fra Purevivas nettbutikk og ønsk velkommen givende, morsom og utfordrende trening.

Selv om kretsløpstrening er en viktig del av et sunt og aktivt liv, bør ikke kretsløpstrening stå alene. Selv om fremskrittene dine er enkle å se gjennom kondisjonen din, er det også andre typer trening du bør være oppmerksom på. For å få maksimalt utbytte av treningen din bør du også prioritere styrketrening og balansetrening. Derfor finner du også utstyr til både styrketrening og balansetrening i Purevivas nettbutikk.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader