NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Drikkeflasker

Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av drikkeflasker til både barn og voksne, helt uten skadelige stoffer og kjemikalier.

Se hele vårt store utvalg nedenfor, og les mer om de skadelige stoffene her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Drikkeflasker

Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av drikkeflasker helt uten skadelige stoffer. Alminnelige vannflasker består av plast med skadelige stoffer, og derfor kan du med fordel skifte ut flasken din med en av våre sikre modeller.

Her finner du bl.a. drikkeflasker til barn, drikkeflasker med sugerør som rengjør drikkevannet ditt gjennom et filter, drikkeflasker med trykk, og mange andre varianter.

Unngå giftige kjemikalier

Er du heller ikke interessert i å fylle kroppen din med farlige kjemikalier? Og vil du også unngå farlige kjemikalier fra drikkeflasker – da bør du ta en titt på vårt utvalg av sikre drikkeflasker nedenfor. Du kan dessuten også lese mer om de skadelige stoffene enkelte flasker utsetter deg for nedenfor.

Skadelige stoffer

Mange drikkeflasker inneholder ulike skadelige stoffer, sjekk derfor alltid at flasken din ikke inneholder de følgende:

Ftalater:

Dette er et stoff som brukes til å gjøre plasten i drikkeboksen myk. Men stoffet er skadelig, og påvirker bl.a. miljøet og menneskers fertilitet. Ftalatene binder seg ikke direkte til plast, og derfor vil de langsomt skille seg fra plasten. Når ftalatene utskilles, er det mulig for mennesker å oppta disse, dette kan f.eks. skje hvis et barn sutter på materialet. Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av flasker som ikke inneholder ftalater.

Bisfenol A (BPA):

Stoffet brukes i plast og lakk, og det er kjent for å kunne påvirke hormonbalansen. Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av drikkeflasker helt uten BPA.

PAH:

Stoffet er en gruppe med flere medlemmer. Stoffet er mistenkt for å være kreftfremkallende, i tillegg til at det er mistenkt for å gjøre det vanskeligere å få barn.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader