NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Badevekter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Føler du at kiloene setter seg på kroppen raskere enn du mister dem? Med en badevekt får du en ekstra motivasjon om du skal gå ned i vekt. Du får et tydelig bilde av din nåværende vekt, og dermed et tydelig utgangspunkt for å kunne utvikle deg og redusere vekten. Vekten kan derfor være en fantastisk motivasjon for å nå målet ditt om den kroppen du ønsker deg.

Hos Pureviva.no har vi et bredt utvalg av vekter av høy kvalitet. Prisene varierer på grunn av antallet av funksjoner og de individuelle designene, men holdbarheten er god hos alle. Utvalget består nemlig av internasjonalt anerkjente merker, som Beurer, Tanita og Omron. Blant annet er Beurer klassisk tysk med høy kvalitet og lang holdbarhet, mens Tanita leverer noen av de mest funksjonelle vektene ut til hele verden. Den mest populære vekten fra Beurer er Beurer GS11 Glassvekt, som samtidig også er den billigste. Dette vitner om at produktene er av høy kvalitet uansett pris.

Bestselgeren av alle badevektene på Pureviva er Fitbit ARIA – Wi-Fi Smart Scale Badevekt. Her får du en badevekt spekket med smarte funksjoner. Vekten kan i tillegg til å måle vekten din, også måle fettprosenten og BMIen din. Hovedidéen med Fitbit ARIA er allikevel at du kan følge din personlige utvikling online og på smarttelefonen din, da badevekten automatisk sender all dataen din dit via den innebygde Wi-Fi-en. Så det kan enkelt gå sport i det å senke både vekt og fettprosent, og utviklingskurven vil bli bedre og bedre.

Er du derimot lei av alle de nye teknologiske funksjonene, og savner bare de gode gamle dagene, da en vekt var en vekt? Pureviva har løsningen med Beurer MS50 Retro Personvekt. Her får du en vekt som måler mekanisk med en stor skive.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader