NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Deksel - Anti mobilstråling

Radicover er en lang rekke forskjellige deksler til mobiler og nettbrett som effektivt reduserer mobilstråling. Du finner også hodetelefoner til mobilen som effektivt nedsetter mobilstrålingen. Les mer om Radicovers her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er Radicover Anti Strålings-deksel?

Radicover har utviklet en rekke ulike deksler som beskytter deg mot mobilstråling. I hvert deksel er det innebygget en anti-strålingsmembran som kan redusere opp til 91% mobilstråling. Disse dekslene finnes både i kvalitets PU-lær og i ekte lær. Radicover tilbyr også mobilposer, som du kan legge mobilen din i slik at du reduserer mobilstrålingen mens du sover. Dette er spesielt bruktbart om du sover med mobilen tett mot hodet.

Mobilstråling kan påvirke både barn og voksne

Det er flere undersøkelser som peker mot at særlig barn er spesielt utsatte for mobilstråling. Dette kan skyldes at hodeskallen deres er tynnere enn hos voksne, og at vevet deres ikke er så tykt som hos voksne.

I dag er flere og flere barn og unge faste brukere av mobiltelefoner og de er derfor spesielt utsatt for mobilstråling.

Med et deksel fra Radicover til mobilen din eller nettbrettet ditt kan du redusere mobilstrålingen med opp til 91%.

Du finner også en babyalarmpose som kan redusere strålingen fra babyalarmen.

Alle produktene fra Radicover er testet og anti-strålingseffekten er dokumentert av det uavhengige danske laboratoriet Delta. Radicover har også hodetelefoner som reduserer mobilstrålingen når du prater i telefonen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader