NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Yogamatte

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Yoga har de siste årene blitt mer og mer populært i Norge. Vi har blitt mer oppmerksomme på oss selv og sjelen vår, og flere har begynt å drive med yoga og lignende for å styrke sitt indre.
Yoga stammer opprinnelig fra India, hvor de har drevet med yoga i mange, mange år. Yoga handler i det store og hele om å forene og skape harmoni mellom kroppen og sinnet.

Når du driver en av de mange formene for yoga, trenger du gjerne også en yogamatte. Yogamatten skal naturligvis være sklisikker og behagelig, slik at man oppnår den best mulige treningen. Trening på yogamatten handler i stor grad om å styrke og arbeide med de svake områdene i kroppen. Det gjelder å spenne ut og strekke de forkortede musklene, og gi styrken til de svake områdene.

Når man velger en yogamatte er det viktig å se på materialet de er laget av. Mange yogamatter er laget av PVC, som er et plastmateriale, og det finnes yogamatter som inneholder skadelige stoffer. Hele vårt utvalg av yogamatter er derimot laget av naturgummi og inneholder hverken hormonforstyrrende phatalater eller andre kjemiske stoffer.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader