NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Sonett

Se vårt store utvalg av produkter fra Snoett. Sonett tilbyr økologiske og miljøvennlige produkter, som er skånsomme mot både huden og naturen. Produktene er helt uten syntetiske fargestoffer og enzymer.

Les mer om Sonett her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Sonett

Her finner du Pureviva.no's store utvalg av produkter fra Sonett.

Sonett er en bedrift som fremstiller produkter til vask, rengjøring og kroppspleie. De setter ingrediensenes kvalitet høyt, og derfor er deres produkter alltid noen en kan stole på.

Produkter fra Sonett er økologiske og miljøvennlige. Dette betyr dessuten at produktene fra Sonett også er skånsomme mot huden.
Utover at de er økologiske og bra for miljøet, er produktene også fremstilt helt uten syntetiske fargestoffer og enzymer.

Biologisk nedbrytbare

Alle råmaterialene fra Sonetts produkter er biologisk nedbrytbare. En del av deres filosofi er at alle deres produkter skal være miljøvennlige og økologiske, for å kunne skade naturen så lite som overhodet mulig.

Sonett der det også som sitt ansvar å renaturalisere vann som har vært brukt til rengjøring og klesvask.

Sonetts prosessvann blir virvlet i 12 eggeformede glasskolber, hvor de balsamiske vasketilsetningene deres blir bearbeidet. Det brukes ingen former for petrokjemiske tensider, eller noen former for konserveringsmidler eller syntetiske duft- eller fargestoffer i fremstillingen av Sonetts produkter.

Oljene som tilfører duft til såpene fra Sonett, samt de eteriske oljene, er alle 100 % økologisk dyrket.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader