NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Homeopati

Her hos Pureviva tilbyr vi et kjempeutvalg av forskjellige typer homeopatiske midler. Homeopati er anerkjente legemidler som blir brukt av omkring 400 millioner mennesker verden over som en primær behandlingsform. Homeopati er svært anerkjent i England, Australia, Tyskland og Brasil, hvor homeopati inngår som en integrert del av det nasjonale helsesystemet.

Homeopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser av spesifikke utvalgte legemidler stimulerer kroppen slik at den har mulighet for at gjenfinne en sunn balanse igjen.

Les mer om homeopati her.

  Homeopati hos Pureviva

  Hos Pureviva har vi et stort utvalg av homeopatiske legemidler. Selv om det er en gammel "oppfinnelse", så er det stadig mange som sverger til denne formen for behandling – ca. 400 millioner mennesker verden over. Derfor føler vi oss også forpliktet til hele tiden å holde dere oppdatert med de nyeste trendene og produktene innenfor kategorien. Med over 800 forskjellige produkter er Pureviva en av Norges største forhandlere av homeopati, og en god veiledende hånd til det du mangler.

  Hva er homeopati?

  Homeopati er en alternativ behandlingsmetode som ble skapt av Samuel Hahremann (1755-1843). Grunnlaget for oppfinnelsen var egentlig den greske legen Hippokrates, som mente at det ikke var guds skyld at folk ble syke, men derimot naturen, og derfor la han vekt på å stimulere pasientens egne helbredende mekanismer. Teorien går i sin enkelthet ut på at et stoff i fortynnet form kan hjelpe et menneske å minske de symptomene som det samme stoffet i normal konsentrasjon fremkaller hos et friskt menneske. For eksempel gir løk i naturlig form irritasjoner rundt øyne og nese (det er derfor vi gråter når vi skjærer løk), og nettopp derfor kan løk brukes til å utvikle et homøopatisk legemiddel kalt Allium Cepa, ved å fortynne de effektive stoffene fra et antall ganger.

  Homeopati er naturlegemidler som utvinnes via planter, mineraler og produkter fra dyr. De blir utvunnet av store profesjonelle firmaer, og dermed fremstilles de samtidig uten ødeleggelse av naturen, og uten mishandling av dyr.Homøopatiske produkter potenseres – det vil si fortynnes og omristes. For hver potensering får stoffet mer virkning. Hver potensering fortynner en del av middelet med ni deler nøytralt emne (vann). De mest brukte potenseringer er D6, D12, D30, D200 og D1000. D6 er en fortynning i forholdet 1:1.000.000, D12 er fortynnet i forholdet 1:1.000.000.000.000 og så videre. D4, D6 og D12 kalles de lave potenser, D30 mellomhøy og D200 og D1000 høye potenser.

  Homeopatiske produkter blir brukt til å behandle både psykiske og fysiske symptomer, slik som astma, allergi, eksem, smerter, hormonelle forstyrrelser, lav selvfølelse og nervøsitet.

  Er homeopati trygt?

  Det er ingen tvil om at homeopati er trygt. Dett er fordi legemidlene har en svært høy fortynning, hvilket vil si at de har blitt blandet opp med vann flere ganger. Hvis de blir tatt korrekt, er homeopatiske legemidler trygt, ettersom de ikke har noen bivirkninger, og de er ikke vanedannende. Allikevel skal det nevnes at feildosering av et upassende legemiddel kan fremkalle uønskede reaksjoner. Derfor er det alltid viktig å kontakte din homeopat for å sikre deg at du får en korrekt behandling med korrekte produkter.

  Følgevirkninger ved bruken av homeopati

  Homeopati behandler styrken i immunforsvaret for å bekjempe ubalansen i kroppen. Utrensingen av kroppen kan bety at det oppstår nye symptomer, eller at noen av de gamle symptomene kan komme på nytt, hvilket som oftest ses pga. at kroppen lager sin egen utrensing av tidligere bekjempede symptomer. Oftest ses dette ved at du får mer energi, mer ro med deg selv, og et bedre overordnet velbefinnende.

  Plikttekst: "Alle homeopatiske legemidler er uten godkjente terapeutiske indikasjoner. Søk lege hvis symptomene ikke forsvinner ved bruken av disse legemidlene"

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader