NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Sanotint

Om du er på leting etter en mild og skånsom hårfarge, kan vi anbefale deg Sanotint. Sanotint er en helt naturlig hårfarge som er både skånsom og miljøvennlig. Her hos oss finner du et bredt utvalg av hårfarger fra Sanotint. Les mer om hårfarging her>>>>>

Det er ingen produkter som stemmer med valget

Hva er Sanotint hårfarge?

Sanotint er en helt naturlig hårfarge, og et mildere alternativ til tradisjonelle hårfarger. Hårfargene fra Sanotint kan ofte brukes i flere omganger, dvs. at du gjerne kan ta vare på fargen om du ikke bruker alt.

Hårfargene er miljøvennlige og basert på naturlige planteekstrakter, vitaminer og oljer. Alle hårfargene er helt frie for ammoniakk, parabener, silikon, formaldehyd, metaller, PPD og ren resorcinol.

Sanotint light

Om du har en følsom hodebunn, eller om du er allergisk mot hårfarge, anbefales det at du benytter deg av den ekstra skånsomme Sanotint light. Vært dog oppmerksom på at du bør teste om du tåler hårfargen før du bruker den.

Sanotint skyllefarge

Sanotint kommer også som skyllefarge. Når du bruker en skyllefarge vaskes fargen langsomt ut.

Sanotint hårmaskara til ettervekst

Sanotint har utviklet en smart hårmaskara du kan benytte for å skjule og farge etterveksten din. Hårmaskaraen er mild, skånsom, og helt fri for parabener.

Hos oss finner du også diverse tilbehør til hårfarging. Det anbefales at du benytter deg av en pensel og skål for optimalt resultat.

Etterbehandling

For å gi håret optimal pleie etter hårfarge anbefales det at du benytter deg av Sanotints egne sjampo.

Du finner dessuten en egen balsam fra Sanotint hos Pureviva.no

Varen legges til i kurven din

Kunne ikke legge til i kurven

Fortsett til betaling

Oppdaterer handlekurven din

cart-loader