NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Henna

Med hårfarge fra henna kan du farge håret ditt på en av de mest naturlige måtene. Du blander bare pulveret med vann, tar det i fuktig hår, og lar det sitte. Resultatet er en helt naturlig dyp og flott farge i mange forskjellige nyanser. Alle hårfarger av henna er naturligvis uten parafenylendiamin (også kalt PDD), og andre evt skadelige, kjemiske stoffer.

Les mer om henna hårfarge

Hva er henna?

Henna er egentlig en plante som inneholder et naturlig fargestoff som kalles lawsonia. Opprinnelig gir henna en rødlig oransje farge, men den kan blandes med andre plantestoffer for å skape nye nyanser.

Henna som hårfarge?

Henna har i mange år blitt brukt som hårfarge, fordi flere og flere gjerne vil unngå de kjemiske hårfargene en vanligvis får i butikken. Henna kan som tidligere nevnt kun farge rødt, derfor er mange av de fargene vi ser i dag en kombinasjon av flere plantestoffer enn bare henna.

Fordeler ved Henna

  • Henna er kjent for at det kun farger håret på yttersiden, slik at hårets glans og myke følelse bevares. Kjemiske hårprodukter farger helt inn til kjernen, og er med på å ødelegge håret i større eller mindre grad.

  • En av de store ulempene ved å farge håret sitt med henna hårfarge er at det ikke kan vaskes ut igjen, det kan kun fjernes hvis man klipper det av. Man snakker også mye om at blandingsproduktene i henna – de mange fargene som ikke er rendyrket henna – kan være farligere enn de kjemiske hårproduktene.

  • Det tar som regel mellom 15 minutter og 2 timer å farge håret med henna, selv om dette selvfølgelig kan variere avhengig av hårtype og om man bare ønsker en toning eller gjennomgående farging.
  • Henna kan dessuten også drepe lus og fjerne flass fra hodebunnen – 2 egenskaper som virkelig er en fantastisk bonus.
  • Hvis du gjerne vil ha en ny hårfarge i en lengre periode, er henna etter vår overbevisning fortsatt den beste veien å gå. Hvis du derimot bare ønsker å piffe opp looken litt med en ny sommerfarge, kan det være mange andre løsninger som er bedre, fordi de er enklere å vaske ut, og derfor passer bedre til en kortere periode.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader